• Читайте в «ДГ»:

    Дорожная Газета
    Рассылки Subscribe.Ru
    Лента "ДОРОЖНАЯ ГАЗЕТА"
  • Дорожный Чат:

  • Дорожное Радио:

  • Наши партнеры:

  • P. S.:

    доска объявлений мир шиншилл
  • Webrating:

  • Map

Слово редактора

Тимур ДУШКО, засновник всеукраїнського міграційного видання "Дорожня Газета"

Тимур ДУШКО

Видавничий соціальний медіа-проект «Дорожня Газета» створено як всеукраїнське міграційне видання. Головна мета нашої редакційної діяльності полягає в тому, щоб полегшити та зміцнити зв’язки України з ЄС та СНГ через гармонізацію міграційного співробітництва, сприяти створенню привабливого візового клімату для українських та іноземних громадян.

Ритм нашого життя, діяльність міграційних ресурсів країни напряму залежать від злагодженої роботи офіційних дозвільних систем. Їх розвиток мають особливі пріоритети і безперечні перспективи. Медіа-проект «Дорожня Газета» сприятиме налагодженню міграційних контактів і порозумінню між усіма, хто причетний до розвитку трудового потенціалу в нашій країні.

«Дорожня Газета» розповсюджується безкоштовно на конференціях, семінарах, виставках; передається до міністерств і відомств, центральних і регіональних органів державного управління, об`єднань мігрантів тощо. Електронну версію газети розміщено на порталі: http://issuu.com/roadnews/docs

У цьому контексті, запрошуємо до інформаційного співробітництва. «Дорожня Газета» дуже цінує думки своїх читачів і намагається враховувати їхню думку. Відгуки, коментарі і просто враження від прочитаного матеріалу ви можете надіслати за допомогою системи зворотнього зв ‘язку. Редакція сайту обіцяє уважно вивчати ваші повідомлення — найцікавіші з них ми публікуватимемо у спеціальних статтях. Дякуємо за увагу та співпрацю.

З повагою,

Тимур ДУШКО,
головний редактор

ДОРОЖНАЯ ГАЗЕТА

↑ Grab this Headline Animator